BUITEN TRAINEN

M.i.v. dinsdag 12 mei is het mogelijk bij Fitlife4U BUITEN te TRAINEN

Hiervoor hebben wij diverse apparatuur en materialen naar buiten verplaatst.

Het fitnesscentrum blijft gesloten.

Sporten is alleen mogelijk op reservering en het reserveren gaat via reserveren.fitlife4u.nl of je gaat naar de pagina RESERVEREN.

Je kan tot aan het moment dat je wil sporten nog reserveren. Zelfs ter plaatse mits er nog plek is echter reserveren is wel VEPLICHT.

Het sporten is alleen voor betalende leden van FITLIFE4U. Heb je een betalingsachterstand (via een storno o.i.d.) of heb jij jou abonnement "bevroren" of "tijdelijk stopgezet" dan kan je hier geen gebruik van maken, uiteraard kan je het abonnement weer 'activeren' en/ of de achterstand wegwerken om hier alsnog gebruik van te maken.

Sporten kan alleen in de aangegeven bloktijden. Kijk hier goed naar. Je mag 10 minuten van te voren aanwezig zijn voor bv. een warming up en je krijgt maximaal 10 minuten uitloop voor o.a. het afronden van je training, opruimen en schoonmaken.

 - BLOKTIJDEN -

MAANDAG T/M VRIJDAG                         ZATERDAG

09.00 - 10.00U                                        09.00 - 10.00U

10.30 - 11.30U                                          10.30 - 11.30U

12.00 - 13.00U                                          12.00 - 13.00U

13.30 - 14.30U

15.00 - 16.00U

16.30 - 17.30U

18.00 - 19.00U

Elke MAANDAG om 19.30 uur is er de LADIES ONLY les van Melissa, ook deze is buiten en uiteraard enigszins aangepast, maar de les is en blijft intensief, uitdagend en voor alleen onze dames!

Er is geen bar, geen muziek, het fitnesscentrum is gesloten en er is dus ook geen toilet mogelijkheid.

Gebruik handdoek is verplicht en iedereen dient bij aanvang een spuitbus met desinfectie (deze staat klaar op de locatie) te gebruiken om alles wat hij/ zij gebruikt schoon te maken.

Personeel is er alleen voor toezicht.

Wij verzoeken iedereen zoveel mogelijk op de fiets of lopend te komen en via het fiets/ voetpad om teveel traffic bij de huisarts en het kinderdagverblijf te voorkomen.

Bij aanmelding ontvang je via de mail een bevestiging.

Maximaal aantal keer sporten per week is 5 (vijf) keer, we willen iedereen zoveel mogelijk de kans geven te sporten daarom gaat alles via reservering.

Heb respect voor elkaar, denk aan elkaar en gun elkaar het sporten, houdt de 1,5 meter regel aan en mocht je niet fit zijn of klachten hebben blijf a.u.b. thuis.