CORONA MAATREGELEN

HALLO BESTE LEDEN VAN FITLIFE4U,

WAT EEN SHOCK, IK DENK VOOR IEDEREEN, BIZAR EN ONBEGRIJPELIJK DAT DE OVERHEID HEEFT BESLOTEN DAT SPORTSCHOLEN VOORLOPIG GESLOTEN BLIJVEN TOT 1 SEPTEMBER.

Wat heeft dit voor gevolgen voor jou als lid (en je abonnement) en wat heeft dit voor gevolgen voor ons als sportschool?

 

* Wij hebben besloten dat jij vanaf donderdag 7 mei 2020, niet meer verplicht bent je abonnementskosten te voldoen. Wat houdt dit precies in? Je hoeft je niet uit te schrijven, als je niet kan of niet wil betalen, hoef je geen abonnementsgeld te betalen zolang wij nog gesloten zijn.

* Wij zullen WEL onze 4 wekelijkse incasso uitvoeren. Waarom? Onze kosten, huur, gas, water, electra, salaris voor personeel e.d. lopen wel gewoon door. Wij kunnen niet voortbestaan zonder inkomsten.

* Wil je niet meer meegenomen worden in de automatische incasso dan kan je dit kenbaar maken via ons email adres: info@fitlife4u.nl of via het contactformulier op deze site. Zodra we een bericht van jou ontvangen hebben zullen wij geen incasso meer bij jou uitvoeren totdat we weer open gaan.

* Onze eerstvolgende incasso na deze datum van 7 mei was 25 mei 2020. Heb je voor deze datum niks aangegeven en hebben wij voor deze datum geen storno ontvangen dan gaan wij 'normaal' incasseren. Voor een storno na deze datum zullen wij €2,50 stornokosten in rekening brengen. Een storno na deze datum is voor ons geen melding het abonnement te 'bevriezen' of op te zeggen. Je hebt genoeg tijd gehad dit aan ons kenbaar te maken en een storno is gewoon onbeleefd.

* STORNEER de incasso NIET. Stuur ons een email dat je wil opzeggen (1 maand opzegtermijn) of wil bevriezen (tijdelijk incasso stopzetten). Een STORNO is GEEN OPZEGGING en ook geen teken voor ons dat je wil BEVRIEZEN.

* Stuur ons gewoon een e-mail als je niet wil of kan betalen. Wij hebben alle begrip hiervoor en ontvangen 100x liever een e-mail over het 'bevriezen' of tijdelijk stopzetten van de incasso dan dat wij een storno ontvangen. Dit omdat elke storno ons extra geld kost plus de nodige extra administratieve handelingen.

* Over de periode van van 16 maart tot 7 mei 2020, deze periode zijn/ waren we ook gesloten, dient iedereen wel zijn of haar abonnementskosten te voldoen. Dus ook als je deze (nog) niet betaald hebt of gestorneerd hebt dan blijft deze vordering open staan en, zodra we weer open gaan, kan je pas starten met sporten als deze achterstand weggewerkt is of er een betalingsregeling is overeengekomen.

* Opzeggen van het abonnement hoeft dus niet, als je, nadat we weer open zijn, graag bij ons wil blijven sporten en nu niet kan of wil betalen dan is 'bevriezen' de beste optie.

* Voor mensen die hun abonnement OPZEGGEN, en opzeggen kan alleen als je contractperiode verlopen is, telt gewoon de 1 maand opzegtermijn.

* Restitutie van reeds betaalde gelden is niet mogelijk.

* Zodra wij weer open zijn zullen wij leden, in ieder geval de leden die dit wensen, trachten tegemoet te komen en te compenseren voor de periode die wij gesloten zijn geweest. 

* Voor de leden die momenteel hun abonnement nog steeds hetalen bieden wij de mogelijkheid om buiten te sporten. Zie onze pagina BUITEN TRAINEN

WIJ HOPEN NATUURLIJK DAT DE OVERHEID VAN STANDPUNT VERANDERT EN WE SNEL WEER OPEN KUNNEN EN ZULLEN ER ALS SPORTSCHOOL OOK ALLES AAN DOEN OM DIT TE BEWERKSTELLIGEN. JE HOEFT HET ABONNEMENT DUS NIET OP TE ZEGGEN JE BENT ZOALS GEZEGD NIET VERPLICHT TE BETALEN ZOLANG WE NOG GESLOTEN ZIJN. WIJ HOPEN WEL OP JULLIE (FINANCIELE) STEUN WANT ZONDER STEUN KUNNEN WIJ DEZE CRISIS NIET OVERLEVEN.

 

Mocht je vragen hebben kan je ons dus bereiken op info@fitlife4u.nl, op het mobiele nummer 06 - 23 722 213 (gedurende de openingstijden van onze 'outdoor gym' of via het contactformulier op deze site.

 

Namens ons hele team willen we jullie al wel bedanken voor de steun en vele positieve berichten die we tot op heden hebben mogen ontvangen.

Tarieven Fitlife4U

Jaarabonnement
Abonnement is na één jaar maandelijks opzegbaar, abonnement wordt na één jaar automatisch per maand verlengd.
€29,95 per 4 weken
6 Maanden abonnement
Abonnement is na zes maanden maandelijks opzegbaar, stopt niet automatisch.
€34,95 per 4 weken
3 Maanden abonnement
Abonnement is na drie maanden maandelijks opzegbaar, stopt niet automatisch.
€39,95 per 4 weken
Jaarabonnement Partners
Abonnement voor 2 personen mits partner/ familie woonachtig op het zelfde adres voor de duur van één jaar. abonnement wordt na één jaar automatisch per maand verlengd
€49,95 per 4 weken
Strippenkaart (10 strippen)
€55
Strippenkaart (15 strippen)
€75
Groepslessen
Onbeperkt deelname aan alle groepslessen incl. kickboksen, geen fitness.
Kosten: zie 1 jaar, 6 maanden, 3 maanden abonnement
Kids kickboksen
Maandelijks opzegbaar, wel opzegtermijn van één maand
€17,50 per 4 weken
All-In abonnement
Onbeperkt fitness & groepslessen voor de duur van één jaar, abonnement wordt na één jaar automatisch per maand verlengd
€44,95 per 4 weken
Inschrijfgeld
€17,50
Jaarlijkse eigen bijdrage Rechtop Coupon
€25

Direct lid worden of meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

 
1 Begin 2 Voltooid